In de wijk woont een trainer van GSBW. Het is een gezellige voetbalclub aan de rand van Tilburg. GSBW betekent Goirlese Sportvereniging Blauw Wit, maar kan eigenlijk ook staan voor:  “Gezelligheid, Saamhorigheid, Betrokkenheid, Wederzijds respect!” Het is een groeiende en bloeiende vereniging!

Presteren is leuk en soms belangrijk, maar nooit hét belangrijkste. Plezier in voetbal staat bij GSBW altijd voorop!

Al vanaf 4 jaar ben je bij GSBW van harte welkom tijdens het wekelijkse kabouteruurtje op zaterdag. Maak op een leuke en gezellig manier kennis met voetbal en GSBW. Meld je vrijblijvend en kosteloos aan voor GRATIS proeftrainingen en laat je kind gezellig mee spelen. En hoe fijn is het als er meerdere kinderen in de wijk samen kunnen gaan naar HET voetbal.

Jeugdteams trainen 2 keer per week, Senioren trainen 1 of 2 keer per week. In de weekenden staan de wedstrijd gepland onder de vlag van de KNVB. Onze jeugdspelers/keepers krijgen wekelijks professionele training van ervaren (keepers)trainers.

Waar staat GSBW voor?

Je wordt goed begeleid en het contact met bestuur, jeugd- en ander commissies is laagdrempelig. We houden van directe korte lijnen en een open communicatie. Via onze website, social media, interne nieuwsbrieven en informatieavonden proberen we iedereen te informeren en met iedereen contact te houden. Iedereen moet zich welkom voelen bij GSBW. En heb je een keer echt problemen, dan hebben wij een Vertrouwens Contactpersoon, waarbij je altijd terecht kunt.

En wat doet GSBW nog meer?

Naast voetbal organiseren we gedurende het jaar ook veel leuke activiteiten. Voor de jeugd valt te denken aan het traditionele jeugdkamp, ouder-kind voetbal, Race in het donker, Sinterklaasfeest, Ledvoetbal en Kinderbingo.

Ben je nu enthousiast geworden en wil je meer weten over GSBW? Of wil je je zelfs meteen aanmelden voor een proeftraining? Alles kan (en niks moet). Meer info kun je vinden op onze website www.gsbw.nl of mail even naar jeugdcommissie@gsbw.nl (jeugd) of bestuur@gsbw.nl (volwassenen).

 

Recent nieuws