Willemsbuiten

Verkoop buurtje 6 wordt voorbereid!

18 april 2019 | Nieuws | yoreM B.V.

Fase 4 uitverkocht!

De laatste woningen uit fase 4 zijn inmiddels alweer enige tijd verkocht. We tellen nu dan ook af naar de bouw van deze woningen welke eind mei 2019 zal starten.

Willemsbuiten-buurtje-6

Volgende fase: buurtje 6

Fijn wonen in Willemsbuiten dat is wonen in een rustige en groene omgeving. En dat dichtbij het centrum van Tilburg. Er komt hier weer een nieuwe buurt in verkoop, buurtje 6!

Nu vraag je je wellicht af of je een fase hebt gemist? Dat is niet het geval! Het deel Willemsbuiten dat fase 5 is genoemd, volgt op een later moment. Consortium Stappegoor heeft in overleg met de gemeente Tilburg voor deze volgorde gekozen.

Naar verwachting start de verkoop van buurtje 6 medio 2019.
Er komen eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Woningen in verschillende uitvoeringen aan een parkje of aan lanen.

Willemsbuiten-buurtje-6-AI

De woningen in buurtje 6 worden uitgevoerd in jaren ’30 stijl en voldoen aan de woonwensen van nu; goed geïsoleerd, gasloos en een luxe afwerkingsniveau.

Ook aan de groen invulling van de buurt wordt veel aandacht besteed. Er worden bestaande bomen behouden en er wordt nieuw groen geplant.

Ben je enthousiast over wonen in buurtje 6?

Meld je dan hier aan als belangstellende.
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven?

Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Willemsbuiten Fase 4.

Error: HTTP STATUS 401
Zoekvenster sluiten