13 03 '24

 Bekijk al het nieuws

Bestuur en werkgroepen

Van onze voorzitter

Lees dit kleine stukje tekst in elk geval even. Natuurlijk ga ik niet zeggen dat je MOET komen naar de “bewonersvergadering” op 21 maart van je eigen wijk Willemsbuiten, maar ik kan wel zeggen dat het niet verstandig is als je niet komt.

Als je niet komt, mis je erg veel informatie. Én je mist het contact met leuke mensen uit onze wijk. Ook mis je de kans om invloed uit te oefenen. Want ook jouw mening telt!

Kiezen we vóór betaald parkeren of zijn we juist tegen? Kiezen we vóór het betalen van een bijdrage of willen we géén bijdrage betalen aan de wijkvereniging? Gaan we samen optrekken met de nieuwbouw van het Willemskwartier of willen we puur Willemsbuiten blijven? Kortom ook jouw mening is belangrijk!

Als je komt laat je ook zien dat je het vrijwilligerswerk steunt. Door de inzet van vrijwilligers wordt de wijk mooier, veiliger, groener en dus leefbaarder. Ik weet zeker dat onze wijk er anders uit had gezien als er geen wijkvereniging was geweest. Jouw aanwezigheid is waardering voor de actieve mensen in de wijk. Je kunt laten zien dat je blij bent met de wijkvereniging, een nieuwsbrief en dadelijk wellicht een buurtpark.

En wat ik het allerleukste vind is als je jouw partner of een van je buren meeneemt. Als iedereen dat doet, dan hebben we een mooie opkomst en dat doet recht aan het werk dat wij de afgelopen jaren hebben verricht.

Oh ja, de locatie bij Tilburg Trappers is natuurlijk fantastisch. Het wordt geen saaie of lange vergadering én we eindigen zeker met een drankje en een bitterbal.

Kortom lid of geen lid: iedereen is welkom.

Zie ik ook jou op donderdag 21 maart om 20:00 uur bij Tilburg Trappers? Ik hoop het van harte!

Recent nieuws