Korte terugblik

21 maart was het dan zover, de allereerste bewonersavond van de wijkvereniging. Wat een mooie opkomst we zijn er een beetje stil van. 

Alle belangrijke onderwerpen kwamen aan bod, niet alleen tijdens de presentatie van Martien maar naderhand ook in kleine groepjes aan de thematafels. De betrokkenheid van de bewoners is groot en we zien dat de onderwerpen zoals het Stappegoorpark en Verkeer & Veiligheid ook onder de bewoners leven. 

Onder het genot van een bitterbal (dank Maarten van Tilburg Trappers) en een drankje gingen bewoners met elkaar en met ons in gesprek. Dank allemaal voor jullie belangstelling en input!

 

Nog veel te doen

Terugkijken is mooi, maar er is nog veel te doen. Het gebied Stappegoor is in ontwikkeling en dit betekent de komende jaren zeker werk aan de winkel voor ons. 
Een kleine opsomming naar aanleiding van jullie vragen:

Wij kunnen dus zeker vooruit. En extra handjes zijn zeker welkom! Dus heb je na gisteren ook zin om je aan te sluiten bij de wijkvereniging of een werkgroep? Je bent van harte welkom. Aanmelden kan via info@willemsbuitentilburg.nl 

 

Recent nieuws