Willemsbuiten

START VERKOOP & ‘Meet & Greet’

6 september 2018 | Nieuws | Annemieke Both

Na de online start verkoop afgelopen vrijdag vond gisteren de “Meet & Greet” plaats. Dat was het moment om vragen te stellen over de nieuwe woningen in Willemsbuiten fase 4. Het was een gezellige avond in De Phil met enthousiaste bezoekers met allerlei vragen over de buurt en de woningen. Wonen in Willemsbuiten fase 4 is erg gewild. Kokon Architecten, aannemer Huybregts Relou, makelaars van Van de Water en Hart van Brabant en ontwikkelaar SYNCHROON waren hierbij eveneens aanwezig.

Interesse

Voor wie gisteren niet in de gelegenheid was om langs te komen, ligt de brochure klaar bij de makelaars: Van de Water Makelaars of Hart van Brabant Makelaardij. Klik hier om de contactgegevens van de makelaars te bekijken.

Inschrijven

Inschrijven kan nog steeds! Je kunt je inschrijven voor één of meerdere bouwnummers die je voorkeur hebben. Inschrijven is mogelijk via deze link. De verkoopdocumenten van brochure en prijslijst tot verkooptekeningen en informatie over keukens en badkamers vind je hier.

SLUITING INSCHRIJVING: DINSDAG 11 SEPTEMBER 2018, 16:00 UUR

Zorg ervoor dat je inschrijving (via de website) voor 11 september 2018, 16:00 uur door Consortium Stappegoor is ontvangen.

Online Inschrijven

Start Verkoop - Willemsbuiten Fase 4 - Nieuwbouw in Tilburg

Op de hoogte blijven?

Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Willemsbuiten Fase 4.

Error: HTTP STATUS 401
Zoekvenster sluiten