Willemsbuiten

START VERKOOP & ‘Meet & Greet’

18 december 2019 | Nieuws | yoreM B.V.

Na de online start verkoop afgelopen vrijdag vond gisteren de ‘Meet & Greet’ plaats. Gezien alle kerstevenementen dit keer niet in De Phil, maar in Horeca T-Kwadraat, om de hoek bij Willemsbuiten. Het was het moment om vragen te stellen over de nieuwe woningen in buurt 5A.

Het werd een gezellige avond met veel en goed voorbereide, enthousiaste bezoekers. Met allerlei vragen over de buurt, de woningen, de planning en hoe de aankoop van een woning in zijn werk gaat.

Aannemer van Wijnen, makelaars van Van de Water en Hart van Brabant en ontwikkelaar Synchroon waren hierbij eveneens aanwezig.

Interesse

Voor wie gisteren niet in de gelegenheid was om langs te komen, ligt de brochure klaar bij de makelaars: Van de Water Makelaars of Hart van Brabant Makelaardij. Hier tref je de contactgegevens van de makelaars.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere bouwnummers die je voorkeur hebben. Inschrijven is mogelijk via deze link. De verkoopdocumenten vind je hier.

Sluiting inschrijving: zondag 5 januari 2019, 17.00 uur

Zorg ervoor dat je inschrijving (via de website) voor 5 januari 2019, 17.00 uur door Consortium Stappegoor is ontvangen.

Op de hoogte blijven?

Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Willemsbuiten Fase 4.

Error: HTTP STATUS 401
Zoekvenster sluiten