Wauw!

21 maart dus, een dag die we onszelf blijven heugen, wat een opkomst! Zeldzaam en uniek wil ik het noemen.
21 maart, de dag waarop de lente begint en de knoppen ontluiten. Ook de wijkvereniging stond deze dag in volle bloei. Samen met 120 enthousiaste wijkbewoners hebben we de allereerste bewonersvergadering gehouden. 

Voorbereiding

Natuurlijk denk je over de voorbereiding goed na. Hoeveel stoelen hebben we nodig, hoeveel munten moeten we bestellen, wat als er maar 5 of 10 mensen komen?
Intern hadden we een kleine poll gedaan. Het laagst genoemde aantal was 10 en niemand durfde hoger dan 100 in te zetten. En dan net voor 20:00 uur staat er zelfs voor de mooie business lounge van Tilburg Trappers nog een rij voor de deur. 

 

De avond

Op de avond zelf hebben we laten zien wie we als wijkvereniging zijn en wat we doen. Niet in een saaie vergadering, maar met een korte Powerpoint presentatie. Het buurtpark was een belangrijk onderwerp want iedereen is van mening dat dit park er moet gaan komen. Met een groot applaus tot gevolg. 
Ook is gesproken over de ligging van de Tilly Towers aan de zijde van het T-kwadraat en natuurlijk de verkeersontsluiting en betaald parkeren waar niemand op zit te wachten. 

Dank

Via deze weg nogmaals een woord van dank. Als er vragen zijn, blijf ze stellen. We weten nu dat we op steun kunnen rekenen vanuit de hele wijk. En dat vertrouwen gaan we waarmaken! Dank aan iedereen die is geweest en voor jullie steun. Het doet ons goed.
We hebben op de avond ook input ontvangen die we verder aan het uitwerken zijn. We proberen hier op korte termijn een terugkoppeling over te geven. 

Recent nieuws