Willemsbuiten

Nieuwbouwproject Willemsbuiten Tilburg

Nieuwbouwproject Willemsbuiten Tilburg is de plek voor jou en je gezin. Niet ver van het centrum van het gezellige Tilburg vind je de nieuwbouwwoningen in Willemsbuiten. Hier worden ca. 500 woningen gebouwd, verdeeld over 6 buurtjes. Een groen en ruim woongebied. Extra groen omdat er ruimte is bewaard voor mooie bestaande bomen.

Nieuwbouwproject Tilburg - Willemsbuiten - Een groen en ruim woongebied

Willemsbuiten gelegen in Stappegoor

Willemsbuiten is een ontwikkeling van Consortium Stappegoor, een samenwerking tussen BPD en Synchroon.

Architectuur Willemsbuiten

De ruggengraat van Willemsbuiten wordt gevormd door de woningen aan de lanen. Woningen in de geliefde jaren ’30 stijl. Om variatie in de architectuur aan te brengen is rondom de groene pleinen gekozen voor aangepaste bouwstijlen. In alle buurtjes wordt veel aandacht gegeven aan groen en speelgelegenheid. Kom je hier wonen?

Foto’s opgeleverde woningen

Parkeren

Parkeren gebeurt zoveel mogelijk op eigen terrein. In de lanen zijn parkeerplaatsen langs de weg voorzien. In de hoven rondom het groene plein komen kleinschalige parkeerterreintjes. De gemeente kijkt naar de mogelijkheden van laadpalen in het openbaar gebied. Zodat je als bewoner of als bezoeker hier je elektrische auto kunt opladen.

De natuur in de buurt

Naast snelwegen en openbaar vervoer in de buurt, zit je ook zo in de natuur. Er komt een eigen park voor sport en spel en is veel groen aan de rand van Tilburg en in Goirle en omgeving. Verder zit je in 15 minuten in de prachtige natuurgebieden van de Loonse en Drunense Duinen!

Op de hoogte blijven?

Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Willemsbuiten Fase 4.

Error: HTTP STATUS 401
Zoekvenster sluiten