Willemsbuiten

Fase 5a - nog slechts 1 woning te koop!

De verkoop van de woningen in buurtje 5A is vlot verlopen. De bouw van de woningen zal voor de bouwvakantie 2020 nog starten.
Momenteel is er nog slechts 1 woning (type A2sp) in buurtje 5A te koop. Deze woning (bouwnummer 205) is standaard voorzien van een uitbouw van 1,20 meter op de begane grond.
Tevens is er gekozen voor het vergroten van de badkamer ten opzichte van de standaard plattegrond van de woning.

In buurtje 5A worden 24 hoek- en rijwoningen gerealiseerd in combinatie met 16 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande villa’s.
Deze variatie in type woningen geeft de buurt dat boeiende en afwisselende karakter waarin jij en je medebewoners zich direct thuis zullen voelen.
Vanuit elke woning ervaar je weldadige rust en ruimte. Door de slimme indeling van het plan geniet elke woning van volop zon in de tuin.
In de buurt is veel aandacht en ruimte voor beplanting. Het groene karakter wordt versterkt door een sport- en spelpark aan de zuidzijde en vormt een buffer tussen de achtergelegen A58. Het park met volop speelgelegenheid voor kinderen garandeert tevens de rust in de buurt.

Bouwnummer 205 | € 322.500,-

Heb je vragen?

Willemsbuiten Tilburg - Hart van Brabant Makelaardij - Koen Timmermans

Hart van Brabant Makelaardij

NVM-makelaar o.z.

Koen Timmermans

Beschrijving

Net als de overige rijwoningen, wordt ook dit woningtype uitgevoerd in de rode baksteen en met overstekende daklijsten, een typische kenmerk van de gewilde jaren '30-architectuur.
De moderne, open keuken is voorzien van allerlei apparatuur. De woonkamer biedt optimaal tuincontact door de openslaande deuren. Op de verdieping bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers en een comfortabele badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet. De tweede verdieping biedt bij dit woningtype nog meer ruimte door de topgevel en hierdoor nog meer mogelijkheden om deze verdieping naar jouw voorkeuren in te delen.

Woonoppervlakte : ca. 120 m²
Kaveloppervlakte : van ca. 127 tot ca. 138 m².

Kavelkaart Fase 5a

  • 0Te koop
  • 1Optie
  • 52Verkocht
#
Filter je woonwensen
Prijs
0 - €200.000
Woningtypen
M2
Kamers
Op de hoogte blijven?

Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Willemsbuiten Fase 4.Zoekvenster sluiten