Willemsbuiten

Willemsbuiten

Koopwoningen in Tilburg

De koopwoningen in Willemsbuiten liggen in een rustige en groene nieuwbouwwijk. Willemsbuiten is architectuur in jaren ’30 stijl, met alle comfort van nu. In elk buurtje wordt het hart gevormd door een groen plein. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen.

Aan de lanen tussen de fasen komen woningen in jaren ’30 stijl in rode stenen. Om de deelgebieden een eigen identiteit te geven, worden de woningen in het centrale deel van de buurtjes in een andere stijl vormgegeven. In fase 4 zijn dat chique witte woningen. Onderling verschillen de woningen door toegevoegde accenten (bijvoorbeeld een erker).

Hoe ziet de planning eruit?

Fase 1, 2 en 3 zijn inmiddels bewoond. De bouw van fase 4 en buurt 6 zijn in volle gang! In fase 5a zijn nog enkele woningen te koop. Eind april 2020 is ook de verkoop van buurt 5b gestart! Het allerlaatste nieuwe buurtje in Willemsbuiten in Tilburg.

In verkoopVanaf € 312.000

Willemsbuiten - buurtje 5B

In Willemsbuiten buurtje 5B komen 60 woningen.
Ruime eengezinswoningen, twee-kappers in twee varianten en vrijstaande woningen

Bekijken
In verkoopVanaf € 290.000

Willemsbuiten - buurtje 5A

Willemsbuiten Tilburg is dé plek voor jou en je gezin. Niet ver van het centrum van het gezellige Tilburg vind je de nieuwbouwwoningen in Willemsbuiten. Een groen en ruim woongebied gerealiseerd in diverse buurtjes.. Op 13 december a.s. gaan we vanaf ca. 17.00 uur online in verkoop met buurtje
Bekijken
Op de hoogte blijven?

Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Willemsbuiten Fase 4.Zoekvenster sluiten